Нічний вояж на чужому авто закінчився для буковинця лікарнею та кримінальним провадження

Нічний вояж на чужому авто закінчився для буковинця лікарнею та кримінальним провадження

19.02.15 14:27 0 641
23-річний молодик добряче напився оковитої і вирішив не повертатися пішки з Чернівців до села Чуньків Заставнівського району (саме там проживає наш «герой»). На одній із вулиць обласного центру він помітив припарковану «шістку».

Молодик підійшов до автівки та різко смикнув за ручку на автомобільних дверцятах. І тут, на його превеликий подив, машина відкрилася. Юнак вирішив, що це знак. Але завести «шістку» все ніяк не виходило. Як виявилося, в авто не було акумулятора. Але це не зупинило шукача пригод. Він попросив перехожих допомогти підштовхнути автомобіль, який прокотився вниз вулицями Чернівців ще близько 2 км.

Зупинившись, молодик подзвонив знайомому таксисту та попросив його привезти акумулятор. Коли запчастину встановили в автівку, горе-водію вдалося її завести. І тоді він поїхав додому. Щоправда, до свого села так і не доїхав. Дорогою заснув за кермом та врізався у дерево. З місця пригоди його забрали до лікарні.

Тепер за свій вояж йому доведеться відповідати перед Законом, адже за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ