Спроба ввезти наркотики в Україну коштуватиме лучанину 100 тис. грн.

Спроба ввезти наркотики в Україну коштуватиме лучанину 100 тис. грн.

19.02.15 17:13 0 604
Прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, Державної митної служби та Державної прикордонної служби укладено угоду про визнання винуватості та скеровано до суду обвинувальний акт щодо лучанина, який намагався ввезти наркотики в Україну.

Як повідомив начальник відділу Юрій Новосад, проїжджаючи пункт пропуску "Ягодин" Волинської митниці, цей чоловік намагався перевезти до України особливо небезпечні наркотичні засоби - канабіс та смолу канабісу, які придбав на території Королівства Нідерланди.

У ході досудового розслідування обвинувачений повністю визнав свою вину, активно сприяв розкриттю злочину та щиро розкаявся. Враховуючи обставини злочину, а також те, що обвинувачений є особою молодого віку й уперше притягується до кримінальної відповідальності, прокурором відділу прокуратури області з ним укладено угоду про визнання винуватості.

Вироком Любомльського районного суду чоловіка визнано винним у скоєному та призначено покарання у виді штрафу у розмірі 100 тис. гривень з конфіскацією наркотичних засобів, що були предметом контрабанди.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ