Депутати підтримали проект рішення про затвердження плану зонування території міста Луцька

Депутати підтримали проект рішення про затвердження плану зонування території міста Луцька

19.02.15 15:31 0 638
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою. Депутати Олександр Семенюк, Сергій Волик, Іван Смоленг, Микола Яручик, Віктор Ящук підтримали проекти рішень про затвердження плану зонування території міста Луцька та про затвердження детального плану території району вулиць Конякіна – Гордіюк. З цих питань інформував заступник начальника управління містобудування та архітектури міської ради Ярослав Матвіїв. Він у своєму виступі акцентував: “Враховуючи той факт, що у місті практично вільних ділянок нема, треба зважено підходити до використання кожної ділянки землі”. Він коротко розповів, де, згідно з детальним плануванням, будуть зелені зони, багатоквартирні забудови, спортивні споруди, дитячі садки, інші соціально важливі об'єкти.

Депутати також рекомендували до прийняття на сесії проект рішення Про звільнення від сплати пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста обслуговуючий кооператив «Луцький дім». Вони обговорили проблеми ошуканих людей, які понесли втрати і продовжують будівництво будинку за власні кошти, і вирішили їм допомагати.

Члени комісії заслухали та взяли до уваги звіт міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради за 2014 рік. Микола Романюк тезисно розповів про головні соціально-економічні проекти, які були реалізовані минулого року і окреслив пріоритетні плани на цей рік. Міський голова також відповів на запитання депутатів, які стосувалися реконструкції зоопарку, побудови містечка для ведмедів, благоустрою інших об'єктів, які знаходяться у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. У тому числі ремонту дороги та реконструкції спортивного комплексу, що там знаходиться.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: На Вінничині основна мета ...

КОМЕНТАРІ