Лучани попрощалися з загиблим військовослужбовцем В’ячеславом Іоновим

Лучани попрощалися з загиблим військовослужбовцем В’ячеславом Іоновим

19.02.15 14:54 0 600
На Театральному майдані в останню путь проводжали В'ячеслава Іонова, який загинув на сході України. Зв'язок з ним обірвався 28 серпня 2014 року. На той час він знаходився поблизу Іловайська Донецької області.

У Свято-Троїцькому кафедральному соборі священнослужителі відслужили молебень за упокій душі загиблого.

Потому на Театральному майдані відбулася громадянська панахида.

Звертаючись до присутніх, міський голова Микола Романюк зазначив, що ми віддаємо останню шану загиблому військовослужбовцю. “В'ячеслав загинув ще у серпні минулого року в Іловайському котлі. Напевно, нема слів, якими можна було б заспокоїти маму та родину. Прийміть найщиріші співчуття. Ім'я вашого сина назавжди буде вписано в літопис нашого міста та залишиться у нашій пам'яті”, - зазначив він.

Також міський голова попросив присутніх вшанувати пам'ять загиблого хвилиною мовчання.

Співчуття рідним загиблого висловили учасник АТО, заступник Волинського обласного військового комісара, майор Ігор Підлісний та директор загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня №10 — професійний ліцей Олег Михальчук.

Поховали Героя на Алеї почесних поховань на міському кладовищі.

Світла пам'ять про нашого славного земляка, який віддав своє життя за волю і незалежність рідної України, назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна пам'ять Герою!

Нагадаємо, що розпорядженням міського голови у Луцьку оголошено День жалоби у зв'язку з трагічною загибеллю військовослужбовця В'ячеслава Іонова в ході антитерористичної операції на сході України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у ...
Наступна новина: Небесна сотня: ...

КОМЕНТАРІ