Молодик влаштував у луцькому супермаркеті "яєчне" шоу

Молодик влаштував у луцькому супермаркеті "яєчне" шоу

19.02.15 08:47 0 613
На парубка склали адміністративний протокол за вчинення дрібного хуліганства.

У Луцьку пізно ввечері молодий чоловік разом із подругою зайшли до супермаркету, що знаходиться по вулиці Кравчука. Проходячи біля полиць із товарами, парубок зупинився, взяв кілька курячих яєць та почав жонглювати ними.

За мить кілька яєць опинилися на підлозі. На таку подію зреагував охоронець магазину, який попередив відвідувача, що за зіпсований товар необхідно буде заплатити. Реакція молодика виявилася несподіваною: він із нецензурною лайкою накинувся на представника магазину. Охоронець, не вагаючись, скористався брелоком термінового виклику міліції.

Наряд Державної служби охорони за кілька хвилин прибув до вказаного закладу. У приміщенні міліціонери помітили агресивного відвідувача, який відразу переключив увагу на працівників ДСО і продовжив порушувати громадський порядок.

Хлопця заспокоїли та доставили у луцький міський відділ для складання адміністративного протоколу за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. У результаті 23-річного правопорушника передали мамі, яка приїхала його забрати.

За вчинення адміністративного порушення молодику загрожує покарання від штрафу до адміністративного арешту на строк до п'ятнадцяти діб, при умові добровільного відшкодування магазину матеріальних збитків.

ВДСО при УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ