Відкрили пам’ятну дошку Герою України — Миколі Дзявульському

Відкрили пам’ятну дошку Герою України — Миколі Дзявульському

19.02.15 09:19 0 598
Напередодні Дня Героїв Небесної Сотні, на фасаді будинку по проспекту Миру 20А, що у Шепетівці, відкрито меморіальну дошку Герою Небесної Сотні, Герою України Миколі Дзявульському. Він загинув 20 лютого, снайперська куля поцілила йому в серце, коли Микола Степанович з побратимами виносив поранених з вулиці Інститутської.

«Війна триває і донині, тому не можна вважати той етап завершеним. Змінюємось ми, змінюється країна. Хочеться, щоб нашими спільними зусиллями ми її змінювали у кращий бік. Микола Степанович боровся за свободу, щоб його діти та онуки жили у кращій країні. Переконаний, що боротьба за свободу продовжується,» — зазначив Олександр Симчишин.

На відкриття пам'ятного знаку прийшли також дружина Героя Надія Дзявульська, дочка Оксана, онучка Валерія, в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк, представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, жителі Шепетівки.

Відкриття цієї дошки є своєрідним голосом пам'яті. Ми повинні постійно пам'ятати про наших героїв. Зокрема, Миколу Дзявульського та всіх, хто загинув в ім'я України та для кого Україна була понад усе.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові раніше судимий ...

КОМЕНТАРІ