Будні мобілізованих депутатів: Михайло Малярчук

Будні мобілізованих депутатів: Михайло Малярчук

19.02.15 12:05 0 804
Нещодавно на захист України стало троє депутатів Івано-Франківської міської ради – "свободівці" Петро Гавриш, Андрій Гнатів та Михайло Малярчук

Разом з Петром Гавришем на навчальній базі одного зі штурмових спецбатальйонів, що під Києвом, підготовку проходить Михайло Малярчук (на фото – з права).

Під час навчання в університеті на військовій кафедрі він отримав звання молодшого лейтенанта. Зізнається — нинішні навантаження різняться від отриманих у "мирний" час. Однак це лише на користь. Фізична підготовка, ножовий і рукопашний бій, стрільби на полігоні — лише частина зі знань, які вже засвоєні, і продовжують відточуватися. А ще, звісно ж, медична допомога.

"Почав розуміти тактичні моменти ведення війни з середини, у фільмах виглядає зовсім інакше. Все вчимо до деталей, як виглядати з-за рогу будинку, як які сектори прикривати під час руху колони, тощо", – ділиться враженнями Михайло.

Також "депутати-військові" розповіли про військовий побут. Живуть в казармах, харчуються фактично домашньою їжею. Волонтери часто ласують захисників України навіть голубцями чи холодцем.

Матеріал "galka.if.ua"

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Тернополі розпорядження ...

КОМЕНТАРІ