В Івано-Франківську на базі військової частини 1241 провели навчання працівників конвойних підрозділів

В Івано-Франківську на базі військової частини 1241 провели навчання працівників конвойних підрозділів

19.02.15 08:07 0 676
Задля вдосконалення теоретичних та практичних знань працівників підрозділів громадської безпеки Прикарпаття, зокрема, ізоляторів тимчасових тримань та міліціонерів конвойних підрозділів, відбулися навчання в системі службової підготовки.

Такі заняття міліціонери проводять систематично з метою підвищення професійного рівня теоретичних та практичних знань, яких згідно законодавства України повинні чітко та неухильно дотримуватися.

Правоохоронці повторюють інструкції як правильно проводити перевірку транспорту перед початком конвоювання осіб, що дозволяється та які є заборони під час цього процесу. Згадали правила перевезення затриманих осіб та дії при забезпеченні охорони в залах судового засідання.

Керівники підрозділів провели узагальнення та наголосили на бездоганному виконанні поставлених завдань, відповідно до напрямків діяльності, а також вказали на важливості дотримання злагодженості в діях, врахування фізіологічних особливостей особового складу та психологічної врівноваженості працівників. За тим перевірили спецзасоби, озброєння та повернулися на місця дислокації, для продовження несення служби, відповідно до функціональних обов'язків, передбачених законодавством України.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голови сільських рад ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ