На Рівненщині чоловік добровільно видав міліціонерам гранати,які знайшов у лісі

На Рівненщині чоловік добровільно видав міліціонерам гранати,які знайшов у лісі

19.02.15 11:13 0 647
У лісовому масиві поблизу села Базальтове Костопільського району 38-річний Михайло знайшов понад десяток боєприпасів, ззовні схожих на гранати часів Другої світової війни.

– Чоловік розповів, що у вересні минулого року, з метою додаткового заробітку, він пішов до лісу шукати металобрухт за допомогою металошукача, – зазначив заступник начальника Костопільського райвідділу міліції Олег Твардовський. – Під час пошуків Михайло викопав, з його слів, понад десяток гранат РГД-33, які відразу переховав, викопавши яму в іншому місці.

Дізнавшись від місцевих правоохоронців про відповідальність за незаконне зберігання зброї та вибухівки, а також те, що громадяни, які добровільно здають зазначені предмети, звільняються від кримінального та адміністративного покарання, костопільчанин вирішив повідомити міліціонерів про свою знахідку.

На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки та рятувальники. Правоохоронці вживають необхідні заходи з метою недопущення травмування громадян, встановлюють деталі обставин події.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: «Малечі про ...
Наступна новина: Хмельниччина забезпечена ...

КОМЕНТАРІ