У Рівненській області під час ліквідації пожежі в житловому будинку рятувальники виявили тіла господарки та її сина

У Рівненській області під час ліквідації пожежі в житловому будинку рятувальники виявили тіла господарки та її сина

19.02.15 13:38 0 615
17 лютого о 20:00 до Служби порятунку міста Березне надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вулиці Парковій. За вказаною адресою відразу виїхав черговий караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру.

На момент прибуття рятувальників полум’я повністю охопило одноповерховий дерев’яний будинок. Як з’ясувалося, місцеві мешканці виявили загорання вже тоді, як покрівля сусідського будинку була повністю охоплена полум’ям. Лише тоді громадяни і зателефонували за номером «101».

На приборкання вогню бійці Держслужби з НС терміново подали вогнегасячі засоби. В ході ліквідації пожежі в одній із кімнат на підлозі вогнеборці виявили тіло господарки 1929 року народження, а згодом в іншій кімнаті тіло її 48-річного сина.

На даний час усі обставини трагедії з’ясовують правоохоронці та оперативна група ГУ ДСНС.

Шановні громадяни! Служба порятунку Рівненщини вкотре наголошує на суворому дотриманні правил пожежної безпеки. Не залишайте без нагляду розтоплені печі, груби, каміни. Електрообігрівачі використовуйте лише за призначенням, слідкуйте, щоб вони були справними та дотримуйтесь інструкції з їх використання. В жодному разі не допускайте паління у ліжку та не залишайте своїх дітей без нагляду. Бережіть своє життя та здоров’я.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку на обліку ...

КОМЕНТАРІ