Рівненщина: конкурс талантів

Рівненщина: конкурс талантів "Калейдоскоп професій"

19.02.15 16:56 0 664
Щорічний конкурс талантів "Калейдоскоп професій" провели у Кузнецовській гімназії, на якому учні 5-11 класів демонстрували свою талановитість, презентуючи різні професії.

Одним із шляхів подолання молодіжного безробіття є профорієнтаційна робота серед учнівської молоді, яка сприяє формуванню правильної мотивації при виборі професійної діяльності, розвитку пізнавальної активності та ініціативності.

З метою формування особистості молодої людини, її соціальної зрілості, мотивації до праці та популяризації актуальних професій і спеціальностей у Кузнецовській гімназії провели щорічний конкурс талантів "Калейдоскоп професій".

На цьому заході учні розкрили свої здібності, вподобання, а ще зрозуміли, що самі по собі мрії реальністю не стають. Тільки бажання, підкріплені ентузіазмом та рішучістю, допомагають стати успішними і самодостатніми в професії та житті.

Родзинкою заходу став виступ учениці 7-го класу Валерії Манзик, якій допомагала п'ятирічна сестричка. Дівчата продемонстрували акробатичний номер, який викликав бурхливі оплески залу.

Всі учасники показали свою компетентність у професійному виборі, кмітливість, почуття гумору, а також толерантність до своїх суперників. Тому за результатами конкурсу члени журі об'єктивно вирішили, що перемогла дружба!

“Добре, якщо учень, який ще в дитинстві вирішив стати льотчиком, хореографом, співаком або ж поваром високого класу, впродовж шкільних років вперто і наполегливо працює на цю мрію. Загартовує себе фізично, поглиблено вивчає потрібні для професії шкільні предмети, відвідує гуртки дитячої творчості тощо. Він неодмінно досягне професійного успіху”, – наголосила в своєму виступі начальник відділу активної підтримки МЦЗ Руслана Ярощук.

За найкращу авторську презентацію професій “співак” та “артист” Дипломом Кузнецовського міського центру зайнятості та подарунком був нагороджений учень 10-го класу Олексій Потапов.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ