У Рівненській області безробітні селяни в таких тренінгах дуже зацікавлені

У Рівненській області безробітні селяни в таких тренінгах дуже зацікавлені

19.02.15 08:08 0 710
Семінари-тренінги для безробітних, які проживають у сільській місцевості, провели 16 лютого в Здолбунівському районному центрі зайнятості.

Важливо, що для заходів були обрані теми, актуальні для жителів села: «Безпечні методи боротьби з шкідниками та хворобами рослин» та «Органічне землеробство – високі врожаї, мінімум затрат, ніякої хімії». Участь у тренінгах узяв представник ТзОВ «Імідж Партнер»

– Люди часто не використовують ті можливості, які знаходяться зовсім поруч. Іноді достатньо зробити лише декілька кроків, аби ідея була успішно реалізована. Для цього необхідно зовсім небагато: знання, бажання, час і ресурси, – наголосив тренер Олег Куть.

Під час тренінгу безробітні виконували вправи, слухали міні-лекції, брали участь у презентаціях, групових дискусіях, працювали індивідуально та обмінювалися досвідом. Це дало їм змогу підвищити поінформованість про види бізнес-діяльності у сільській місцевості, опанувати основи планування та організації сільського бізнесу та навчитися враховувати ризики. Учасники семінару підвищили рівень знань про принципи та методи органічного землеробства, оволоділи техніками збільшення врожаїв за умов поліпшення якості продукції, розробили ефективний план боротьби із шкідниками та хворобами рослин на принципах органічного землеробства.

Тематичні семінари-тренінги проводяться у Здолбунівському районному центрі зайнятості не вперше та користуються великим інтересом у зареєстрованих безробітних, які проживають у сільській місцевості або мають присадибне господарство.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ