У Рівненській області розкрив у собі талант бізнесмена

У Рівненській області розкрив у собі талант бізнесмена

19.02.15 16:11 0 841
Щоб стати успішним підприємцем, потрібно в першу чергу вірити в себе. У цьому переконаний молодий підприємець Володимир Сливчук. За сприяння фахівців Здолбунівського центру зайнятості він відкрив свій бізнес і нині у співпраці зі службою зайнятості вже починає формувати свою команду.

Багато людей цікавиться: як стати успішним, досягти своєї мети, стати щасливим? Підприємницька діяльність – це одна із можливостей, завдяки якій можна реалізувати свої здібності, мрії, потенціал. І не важливо, коли це робити: чи підчас кризи, чи за стабільного розвитку економіки, головне – з впевненістю діяти, знаючи свій шлях та свою підприємницьку нішу.

Одним із таких успішних бізнесменів у Здолбунові є молодий приватний підприємець Володимир Сливчук. Народився і виріс у селі, здобув освіту на економічному факультеті Київського аграрного університету. Компетентний у фінансовій сфері молодий працівник отримав чималий досвід, працюючи й спеціалістом державної служби, і на керівних посадах у банківській справі. Це і дало поштовх до відкриття власної справи, про яку завжди мріяв. Життя склалося так, що після звільнення з роботи зареєструвався у Здолбунівському районному центрі зайнятості. Отримавши необхідну інформацію під час консультацій спеціалістів центру та семінарів з підприємницької діяльності, після закінчення курсів «Підприємець-початківець» у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, Володимир захистив бізнес-план і відкрив свій магазин побутової хімії.

Торгівля – це така галузь, працювати в якій доводиться і директором, і вантажником, і перевізником. Маючи власний автомобіль, Володимир сам планував свій робочий час, вирішував, який товар і де краще придбати. Не завжди було все гладко, але талант бізнесмена, мабуть, у тому й полягає, щоб вчасно відчути, де він може стати першим.

магазин побутової хімії Володимира Сливчука знають усі, адже асортимент товару оновлюється постійно, ціни влаштовують споживачів, і тому сам бізнесмен користується авторитетом у клієнтів.

Успіх бізнесу підтверджується й тим, що молодий підприємець вже починає формувати свою команду: для початку – це перший найманий працівник, який буде працевлаштований продавцем непродовольчих товарів за умови стажування, організованого Здолбунівським районним центром зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: До п'яти років тюрми ...

КОМЕНТАРІ