Тернопілля: загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів області стовідсотково забезпечені навчально-комп’ютерними комплексами

Тернопілля: загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів області стовідсотково забезпечені навчально-комп’ютерними комплексами

19.02.15 08:43 0 660
Підключення шкіл до мережі інтернет в області становить 74,9%. Разом з тим, опрацьовується питання щодо організації підключення закладів освіти області до високошвидкісної мережі інтернет, повідомили в департаменті освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації.

За словами директора департаменту Любомира Крупи, реалізуються завдання з упровадження новітніх інформаційних технологій, комп'ютеризації навчально-виховного процесу в загальноосвітніх закладах Тернопільщини.

«На загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів стовідсотково забезпечені навчально-комп'ютерними комплексами (далі -НКК), у ЗОШ І-ІІ ступенів встановлено 263 НКК (78,0% від потреби), - розповів Любомир Левкович. - У загальноосвітніх навчальних закладах І ступеня встановлені 12 НКК та 150 персональних комп'ютерів».

Директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації відзначив, що в національному проекті «Відкритий світ» беруть участь дві школи області: Борщівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 та Тернопільська Українська гімназія ім. Івана Франка.

Довідково: «Відкритий світ» — національний проект в Україні, який передбачає створення інформаційно-комунікаційної освітньої мережі національного рівня шляхом безкоштовного постачання в школи країни сучасного обладнання та запуску єдиного освітнього інтернет-порталу для вчителів, школярів та батьків школярів. Метою проекту є подолання освітньої нерівності і забезпечення високих освітніх стандартів по всій території України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться ...
Наступна новина: Молодик влаштував у ...

КОМЕНТАРІ