На Тернопіллі чортківські міліціонери викрили любителя легкої наживи

На Тернопіллі чортківські міліціонери викрили любителя легкої наживи

19.02.15 14:27 0 598
Співробітники Чортківського райвідділу міліції підозрюють 28-річного жителя одного із сіл району у вчиненні серії дрібних крадіжок. Чоловік, не маючи постійного місця проживання і роботи, тинявся у пошуках легкої наживи.

Підозрюваний вже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців – на його рахунку кілька судимостей за майнові злочини. Звільнившись півроку тому з місць позбавлення волі, 28-річний чоловік оселився в одному із сіл району в будинку знайомих. На новому місці швидко освоївся. Через деякий час почав приглядатися, де можна непогано поживитися.

Об'єктами своїх злодіянь обирав нежилі господарства. Вночі вирушав на справу. Брав усе, що мало бодай якусь цінність. З одного господарства виніс силовий кабель. З території іншої садиби викрав велосипед. Також скоїв крадіжки з території пилорами та недіючого приміщення хімчистки. Звідти виніс майже сто кілограмів металобрухту, два газові балони, металеві двері від сейфу, швелери та інше майно.

Потерпали від злодія мешканці райцентру та навколишніх сіл. У кожному випадку люди оцінюють збитки, завдані злодієм, від двісті до тисячі гривень.

Усе викрадене молодик збував, а гроші витрачав на власні потреби.

За фактами злодійських вилазок підозрюваного відкрито кримінальні провадження за статтею 185 ККУ (крадіжка). Міліціонери перевіряють причетність зловмисника до вчинення інших протиправних діянь.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ