Правоохоронці застерігають: не залишайте в салонах автомобілів особисті речі

Правоохоронці застерігають: не залишайте в салонах автомобілів особисті речі

19.02.15 16:55 0 624
Попри численні звернення правоохоронців до краян не залишати в транспортних засобах будь-яке майно, автовласники продовжують нехтувати застереженнями і потерпають від злодіїв.

Неприємність спіткала 30-річну тернополянку. З її автомобіля «Мазда СХ 9» викрали планшет. За словами потерпілої, вона приїхала ввечері забирати дитину з дитячого садочку.

У салоні іномарки жінка залишила рюкзак, де знаходився планшет вартістю 2000 доларів. За час її відсутності зловмисники розбили праве переднє скло автомобіля та викрали сумку.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери розшукують злодія.

Правоохоронці наголошують, що єдиний і надійний спосіб вберегти майно та гроші – це не залишати їх у салоні.

Більшість подібних злочинів трапляються через те, що автовласники самі провокують зловмисників. Потенційні злодії не можуть встояти перед спокусою, коли бачать на сидінні безпечно залишені цінні речі: барсетку, мобільний телефон, ноутбук чи інше.

Автомобілісти повинні пам'ятати елементарні правила безпеки:

- не залишати автівку без нагляду, паркувати тільки на стоянках з охороною, а ще краще – в гаражах, оснащеними надійними сигналізаційними системами;

- не залишати в салонах цінні речі, виходячи навіть на кілька хвилин.

Якщо ви потерпіли від такого злочину, працівники міліції просять не зволікати, а терміново телефонувати на номер 102. Саме це допоможе правоохоронцям розкрити злочин гарячими слідами та повернути втрачене майно.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція звертається до ...
Наступна новина: Рівненщина: конкурс ...

КОМЕНТАРІ