Львівські правоохоронці викрили начальника комунального підприємства на одержанні неправомірної вигоди

Львівські правоохоронці викрили начальника комунального підприємства на одержанні неправомірної вигоди

19.02.15 11:31 0 638
Зловмисник одержав 8200 гривень за сприяння у наданні в оренду нежитлових приміщень, що перебувають на балансі підпорядкованому йому ЛКП.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури Залізничного району викрили 60-річного керівника одного з комунальних підприємств Львова.

Зловмисник вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 8200 гривень за сприяння у наданні в оренду нежитлових приміщень, що перебувають на балансі підпорядкованому йому ЛКП для облаштування складу .

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років та з конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці встановлюють чи причетний підозрюваний до інших фактів вимагання та одержання ним неправомірних вигод.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщину приїде ...

КОМЕНТАРІ