На Закарпатті міліціонери викрили злодійкувату жінку,котра обікрала сусідку

На Закарпатті міліціонери викрили злодійкувату жінку,котра обікрала сусідку

19.02.15 12:56 0 586
Після дружніх посиденьок господиня виявила зникнення своїх сережок та каблучок зі срібла. Мукачівські оперативники з`ясували, що це справа рук подруги, яка спокусилась на чуже.

До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 50-річної жінки, яка повідомила, що після вчорашнього застілля з сусідкою з її шкатулки зникли срібні прикраси.

Отримавши інформацію, оперативники карного розшуку одразу перевірили підозрілу сусідку, яка і раніше мала проблеми з дотриманням закону. Спершу мукачівка категорично заперечувала свою причетність до вчиненого, проте згодом таки зізналась.

Дві пари крадених срібних сережок та дві каблучки жінка ховала у кишені домашнього халату.

Ця 39-річна мукачівка раніше вже була судима за крадіжки, її неповнолітня дочка, з якою мешкають разом, так само притягувалась до кримінальної відповідальності. Як бачимо, на цей раз навіть дружба з сусідкою не зупинила її перед спокусою потягнути чуже…

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф у розмірі від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або позбавлення волі на строк до трьох років. Покарання підозрюваній визначить суд.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинські оперативники ...

КОМЕНТАРІ