На Хмельниччині дільничні інспектори надають всебічну допомогу родинам бійців,які перебувають у АТО

На Хмельниччині дільничні інспектори надають всебічну допомогу родинам бійців,які перебувають у АТО

19.02.15 13:41 0 652
В рамках благодійної акції «Щире серце», започаткованої органами внутрішніх справ ще минулого року, правоохоронці з Хмельниччини продовжують відвідувати як родини своїх колег, так і військовослужбовців, які зараз несуть службу у зоні проведення АТО. Особливу увагу приділяють сім‘ям з неповнолітніми дітьми.

До таких сімей належить і родина Безрученків з села Грушківці Летичівського району. 39-річного голову сімейства мобілізували до війська ще на початку вересня 2014 року. З того часу на плечі його дружини, окрім виховання двох доньок, лягли ще й усі турботи про підсобне господарство та присадибну ділянку. Звичайно, 37-річна жінка не з тих, які бояться важкої праці, але, все ж, чимало у господарстві такої роботи, де впораються лише сильні чоловічі руки. Ось тут родині і прийшли на допомогу летичівські дільничні інспектори, які у ході операції «Візит» дізналися про труднощі, з якими зіткнулася дружина мобілізованого бійця.

Зібравшись разом, правоохоронці буквально за кілька годин впорядкували домогосподарство: порубали та поскладали дрова, повідкидали сніг, прибрали подвір‘я.

Щаслива родина висловила благодійникам щиру подяку за допомогу та людяність.

Дільничні інспектори і надалі мають намір відвідувати родину, адже попереду — весна та чимало сільськогосподарських робіт на присадибній ділянці, з якими тендітній жінці самотужки точно не впоратися.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку на обліку ...
Наступна новина: Рятувальники провели ...

КОМЕНТАРІ