В Закарпатській області берегівські рятувальники розказали ліцеїстам як діяти під час надзвичайних ситуацій

В Закарпатській області берегівські рятувальники розказали ліцеїстам як діяти під час надзвичайних ситуацій

19.02.15 16:19 0 717
У Берегові представники міськрайонного відділу ДСНС «озброїли» місцеву молодь інформацією щодо правил поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру. 17 лютого рятувальники навідалися до Берегівського професійного ліцею сфери послуг і прочитали перед його студентами лекцію з питань цивільного захисту.

Як діяти за сигналом оповіщення «Увага всім»? Що таке евакуація, захисні споруди та пристосовані укриття? Як діяти у разі обстрілів, повітряних атак та в умовах терористичного акту?

Що слід робити при виявленні вибухонебезпечних предметів? Відповіді на ці та інші запитання учасники тренінгу отримали від берегівських рятувальників під час лекції в ліцеї. Виступ був побудований у формі живої бесіди з молоддю, що дозволило у такий невимушений спосіб залучити до обговорення слухачів і разом знаходити правильні шляхи розв’язання штучно змодельованих проблемних ситуацій.

Прослухана інформація не залишила вихованців ліцею байдужими, адже кожен із них усвідомлює, що як ніколи необхідно знати основні правила безпеки у надзвичайних ситуаціях.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До п'яти років тюрми ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ