Чернігівська область: рятувальники спільно з працівниками Прилуцької тютюнової фабрики провели тренувальні навчання

Чернігівська область: рятувальники спільно з працівниками Прилуцької тютюнової фабрики провели тренувальні навчання

19.02.15 09:30 0 723
Комплексні навчання, які проводяться підрозділами Держслужби з надзвичайних ситуацій спільно з органами управління та невоєнізованими формуваннями підприємств, об'єктів підвищеної небезпеки, дають можливість практично відпрацювати весь комплекс заходів по ліквідації можливих надзвичайних ситуацій, пожеж, аварій. Такі спільні заходи, з урахуванням специфіки виробництва, особливостей розміщення та інших чинників, є найбільш ефективною формою підготовки органів управління та сил цивільного захисту.

17 лютого комплексні тренування проводились на території фабрики ПрАТ "А/Т Тютюнова компанія "В.А.Т.-Прилуки".

Під час проведення теоретичної частини, у якій взяли участь керівництво обласного Управління, міськрайонного відділу УДСНС, а також керівництво та задіяні служби підприємства, були розглянуті питання щодо проведення спільних дій.

Умовний «сигнал тривоги» позначив початок практичної частини тренувань. За легендою, у складі готової продукції виникла пожежа, яка через велике навантаження горючих матеріалів набула значних розмірів. Черговий персонал підприємства оповістив про подію керівництво об'єкту, викликав оперативно-рятувальні підрозділи міста, а також провів оповіщення та евакуацію персоналу. Аварійні служби підприємства активували системи протипожежного захисту і димовидалення та відключили електропостачання складу. Пожежно-рятувальні підрозділи відпрацювали гасіння умовної пожежі та взаємодію з адміністрацію об'єкту щодо проведення спільних заходів.

За результатами тренувань було визначено, що керівництво, черговий персонал об'єкту та підрозділи оперативно-рятувальної служби "101" м.Прилуки готові до виконання спільних завдань і дій за при­значенням.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ