У Львівській області свободівці закуплять макети зброї для навчання стрийських школярів

У Львівській області свободівці закуплять макети зброї для навчання стрийських школярів

19.02.15 08:28 0 686
З ініціативи бійця Нацгвардії, голови Стрийської районної організації ВО "Свобода" Мар'яна Берездецького свободівці зібрали 4,5 тисяч гривень з метою закупити для школярів макети військової зброї.

"До мене звернулися представники "Студентської Свободи", школярі 10-11 класів, щодо неефективного викладання у школах предмету "Захист Вітчизни". Учні скаржаться, що немає патріотичного виховання, ніхто їх не вчить збирати та розбирати автомат, попри те, що в країні війна. Як виявилося, у школі дійсно немає ні макетів автоматів, ні стендів, ні фахівців, які б розповіли, як правильно поводитися зі зброєю. Ми звернулися із цією проблемою до начальника міліції, згодом у військкомат, однак ніхто нам не зміг допомогти", – повідомив Мар'ян Берездецький. За його словами, представники місцевого осередку ВО "Свобода" скинулися та зібрали 4,5 тис. грн. і вже уже замовили в Інтернеті макети автоматів для навчання школярів.

"Також ми домовилися із керівником районного відділу освіти, що бійці, які були в АТО і які розуміються на правильному поводженні зі зброєю, будуть проводити у школах району відкриті уроки. Окрім того, ми уже знайшли військового лікаря, який навчить школярів надавати першу медичну допомогу при пораненнях", – повідомив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ