У Львівській області молодих націоналістів продовжують навчати військової справи

У Львівській області молодих націоналістів продовжують навчати військової справи

19.02.15 10:22 0 698
У Червонограді 15 лютого 2015 року представники молодіжної громадської організації "Сокіл", за підтримки місцевого осередку ВО "Свобода", вчергове провели для місцевих мешканців військово-практичні навчання.

Голова Червоноградської молодіжної громадської організації "Сокіл" Михайло Нискогуз показав молодим патріотам, як поводитися зі зброєю, як організовано та швидко зорієнтуватися під час артилерійської атаки, як надати першу медичну допомогу в разі поранення.

"Умови, в яких зараз перебуває наша держава, спонукають нас за короткий термін навчитися початкових військових навичок, аби уберегти себе та близьких від можливих атак ворога. Приємно бачити, що молоді люди усвідомлюють важливість таких заходів. Тому ми і надалі будемо проводити як теоретичні, так і практичні військові навчання", – зазначив Михайло Нискогуз.

Нагадаємо, що у Червонограді 3 лютого 2015 року представники "Сокола" та "Свободи" уже організовували військово-практичний вишкіл для учнів Червоноградської загальноосвітньої школи № 12. Також у містах Белз та Угрів на Сокальщині 8 лютого 2015 року відбулися військово-практичні навчання для цивільного населення.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ