Львівські правоохоронці розшукують викрадену жінку

Львівські правоохоронці розшукують викрадену жінку

19.02.15 12:37 0 559
Правоохоронці звертаються до можливих очевидців викрадення подружжя, що сталось 17 лютого на вул. Б.Хмельницького, з проханням повідомляти будь-яку інформацію, що допоможе розкрити злочин.

Вчора, 17 лютого, на 102 надійшло повідомлення від очевидця події, котрий повідомив про те, що у Львові на вулиці Б. Хмельницького, 64 невідомі особи в масках, одягнені у камуфляжну форму, заштовхали чоловіка та жінку у два різних автомобіля, після чого поїхали у невідомому напрямку.

Згодом до правоохоронців звернувся 36-річний мешканець Пустомитівського району, котрий розповів, що він разом зі своєю 31-річною дружиною у власному автомобілі Нісан їхали вулицею Б.Хмельницького. Раптом дорогу їм перегородили два автомобіля: Деу та БМВ. При цьому один з цих автомобілів зіткнувся з його Нісаном.

За словами потерпілого, з автомобілів вийшло кілька чоловіків у масках на обличчях, одягнутих у камуфляжну форму. Його заштовхали на заднє сидіння власного автомобіля, а дружину - у свій БМВ, після чого поїхали у невідомому напрямку.

На вулиці Промисловій зловмисники виштовхали чоловіка з Нісану та поїхали далі. За словами потерпілого, його дружина залишилась у БМВ зловмисників.

На даний час автомобіль Нісан розшуканий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України та за ч.1 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини скоєння цього злочину, а також місцезнаходження викраденої жінки, звертатись на оперативну лінію 102. Анонімність гарантуємо.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Тернополі завершується ...

КОМЕНТАРІ