Закарпаття: міліція затримала причетних до масової бійки в селі Геча на Берегівщині

Закарпаття: міліція затримала причетних до масової бійки в селі Геча на Берегівщині

19.02.15 08:59 0 621
Ними виявилися двоє жителів Мукачева віком 27 та 33 роки. Обидва – раніше судимі. Хуліганам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення і взято їх під варту.

31 січня в селі Геча Берегівського району, після завершення фестивалю різників, відбулася масова бійка. В результаті побоїща потерпіло кілька чоловік.

Правоохоронці відразу ж встановили особи учасників подій, проте ті переховувалися від слідства. І от двом із них, жителям Мукачева віком 27 та 33 років, повідомлено про підозру. До слова, обидва підозрюваних - раніше судимі.

Щодо чоловіків винесено обґрунтовану підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.296 ч.4 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї та іншого предмета, спеціально пристосованого та заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Покарання за вчинення даного злочину передбачено у вигляді позбавленні волі строком від трьох до семи років.

За клопотанням слідчого, судом обрано щодо мукачівців запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Наразі вони утримуються в ізоляторі тимчасового тримання берегівської міліції, з ними проводяться слідчі дії.

Триває слідство. Решту учасників гечівського побоїща теж неодмінно понесуть заслужене покарання, їх розшук триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: в складі ...
Наступна новина: В Житомирській області на ...

КОМЕНТАРІ