Вінничина: визначено переможців 8-го обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля – 2015» (+фото)

Вінничина: визначено переможців 8-го обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля – 2015» (+фото)

19.02.15 15:13 0 658
18 лютого в Експоцентрі торгово-промислової палати у рамках виставки-продажу «Купуй Вінницьке» відбулося урочисте нагородження переможців 8-го обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля – 2015», що проводиться під егідою голови обласної державної адміністрації.

Цьогоріч звання кращого вибороли 22 товаровиробники та торгово-виробничі підприємства області. Дипломами переможців та Сертифікатами на право використання логотипу конкурсу на офіційних документах, в рекламних та інформаційних матеріалах протягом 2015 року, визнаних підприємців Поділля нагороджували очільник області Анатолій Олійник та президент Вінницької торгово-промислової палати Олександр Дідик.

«Вінниччина, без перебільшення, є локомотивом аграрного сектору України. І ті результати, які демонструють наші виробники, дають можливість з оптимізмом дивитися у майбутнє: не лише з точки зору наповнення прилавків наших торгових точок, а й щодо інтеграції у всеукраїнський та європейський ринки. Тому черговий раз хочу засвідчити вам свою повагу та подякувати за ту роботу, яку ви здійснюєте задля зміцнення державності», - зауважив, звертаючись з вітальним словом до учасників заходу, керівник Вінниччини Анатолій Олійник. Водночас голова облдержадміністрації відзначив, що благодійна допомога, яку надають вінницькі товаровиробники українським воїнам на Схід, є однією з найвагоміших у державі.

Очільник регіону також висловив впевненість у тому, що попри серйозні виклики, які стоять нині перед Україною, Вінниччина й надалі залишатиметься послідовною у заходах, спрямованих на зміцнення економіки області, та крок за кроком нарощуватиме свій потенціал.

Вручивши кращим товаровиробникам року заслужені нагороди, Анатолій Олійник водночас відзначив окремих підприємців регіону Почесними грамотами облдержадміністрації та обласної Ради - за активну участь у загальнообласних осінніх сільськогосподарських ярмарках. Затим керівник ОДА оглянув експозицію учасників виставки-продажу «Купуй Вінницьке».

список переможців.doc









































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові прем’єра ...
Наступна новина: Рівненські правоохоронці на ...

КОМЕНТАРІ