На Вінничині у Могилеві-Подільському міліціонери затримали зловмисника,який з ножем в руках відібрав мобільний телефон у місцевого жителя

На Вінничині у Могилеві-Подільському міліціонери затримали зловмисника,який з ножем в руках відібрав мобільний телефон у місцевого жителя

19.02.15 14:53 0 583
У Могилеві-Подільському міліція затримала підозрюваного у скоєнні розбійного нападу на місцевого жителя. Двоє зловмисників, погрожуючи ножем, відібрали у своєї жертви усі цінні речі. 22-річного хлопця настільки залякали, що він не наважився повідомити про злочин в міліцію.

Інформацію про напад дізнався місцевий дільничний інспектор міліції, він наполіг, щоб потерпілий розповів про злочин. Того ж дня правоохоронці затримали одного з нападників, особу другого встановлено, наразі проводяться заходи по його затриманню.

Серед ночі двоє місцевих непрацюючих жителів пробралися до будинку хлопця, де під загрозою ножа вимагали віддати їм гроші. Розбійники забрали у хлопця 48 грн та мобільний телефон, оскільки більше грошей у нього не було.

За словами начальника Могилів-Подільського РВ УМВС Юрія Дубецького, за фактом скоєння розбійного нападу групою осіб відповідно до ч.2 ст.187 КК України відкрито кримінальне провадження. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: Лучани попрощалися з ...

КОМЕНТАРІ