Пам’ять про Героїв закликає об’єднатися задля майбутнього України

Пам’ять про Героїв закликає об’єднатися задля майбутнього України

19.02.15 10:43 0 768
Минулого року ми стали свідками та учасниками історичної події – Революції Гідності, під час якої мільйони українців виявили вражаючу незламність, патріотизм, хоробрість та здобули перемогу над корумпованим і авторитарним режимом.

20 лютого ми вшановуватимемо тих, хто ціною власного життя захистили ідеали демократії, відстояли права і свободи людини, європейське майбутнє України – Героїв Небесної сотні. Серед цих найкращих представників українського народу є і наші земляки – Олександр Храпаченко, Валерій Опанасюк, Георгій Арутюнян та Іван Городнюк. Пам’ять про цих Героїв живе у наших справах, у душах українських воїнів та добровольців, які нині захищають Незалежність і територіальну цілісність держави від російської агресії на Сході України. Імена героїв навіки залишаться в наших серцях, назвах вулиць міст та сіл Рівненщини.

Закликаємо у цей день мешканців області згадати у молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Нехай пам'ять про полеглих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Герої не вмирають! Слава Україні!


Голова Рівненської обласної організації партії
«БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА-СОЛІДАРНІСТЬ»
Сергій Штурхецький
Голова Секретаріату Рівненської обласної організації партії
«БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА-СОЛІДАРНІСТЬ»
Олексій Муляренко
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ