Міліціонери у раніше судимого буковинця вилучили коноплю та крадені речі

Міліціонери у раніше судимого буковинця вилучили коноплю та крадені речі

20.02.15 15:14 0 696
Мешканець Глибоки поцупив майно місцевого мешканця на суму понад 10 тисяч гривень. Завдяки професійним діям співробітників карного розшуку Глибоцького райвідділу міліції зловмисника викрито, а частину краденого вилучено.

Про крадіжку зі свого будинку до місцевого райвідділу міліції повідомив 22-річний мешканець селища Глибока. Хлопець розповів правоохоронцям, що з помешкання зникли 2300 гривень, ноутбук, вартістю 6200 гривень, флеш-карти та мобільний телефон, вартістю 1000 гривень.

Співробітники міліції оглянули місце скоєння злочину, обстежили територію, опитали сусідів. Як з'ясувалося, до помешкання зловмисник проник шляхом пошкодження дерев'яного вікна, у той час, коли господарів вдома не було.

Аби знайти особу, котра скоїла даний злочин, оперативники провели ряд заходів, серед яких перевірка раніше судимих. Під час перевірки у будинку 43-річного місцевого мешканця міліціонери серед купи речей помітили мобільний телефон. Як з'ясувалося згодом, телефон належав потерпілому.

Коли чоловік зрозумів, що його викрили, зізнався правоохоронцям у скоєному. Він розповів, що ноутбук продав на одному із ринків обласного центру, а гроші витратив на алкоголь та розваги.

Крім цього, у помешканні зловмисника міліціонери знайшли паперовий згорток із сумішшю, схожою на подріблену коноплю вагою 24 грами. Вилучене наркозілля правоохоронці направили у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи.

Як повідомив заступник начальника Глибоцького райвідділу міліції Олександр Любчинський, зловмисник раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. За вищевказаними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження, передбачені ч.3 ст. 185 (Крадіжка) та ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Також перевіряється причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території області.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У 2015 році Тернопіль ...

КОМЕНТАРІ