У Вінниці працівники ДАІ затримали водія,який перевозив 4 ящики безакцизного алкоголю

У Вінниці працівники ДАІ затримали водія,який перевозив 4 ящики безакцизного алкоголю

20.02.15 14:55 0 642
В багажнику зупиненого автомобіля «Ауді-100», Державтоінспектори виявили 68 пляшок коньяку «Квінт» без марок акцизного збору.

Працівниками ДАІ під час несення служби на блокпосту в місті Вінниці по вулиці Данила Нечая, було зупинено автомобіль «Ауді-100», під керуванням 29-річного жителя Піщанського району.

Під час проведення огляду автомобіля та перевірки документів у водія, правоохоронцями було виявлено у багажному відділенні автомобіля алкогольні напої без акцизних марок, а саме 4 ящики коньяку «Квінт» закордонного виробництва, загальною кількість 68 пляшок.

Зразки вилученої продукції направлено на експертизу до Науково-дослідного експертного-криміналістичного центру при обласній міліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення. Триває розслідування.

СПР УДАІ УМВС України

у Вінницькій області

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: члени комісії ...
Наступна новина: За позовом прокуратури ...

КОМЕНТАРІ