В Луцьку члени комісії підтримали проект рішення,що передбачає першочергове надання земельних ділянок сім’ям та важкопораненим в АТО

В Луцьку члени комісії підтримали проект рішення,що передбачає першочергове надання земельних ділянок сім’ям та важкопораненим в АТО

20.02.15 09:53 0 626
Члени постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, зокрема, депутати Юрій Вега, Катерина Мельник, Роман Романюк, Володимир Самуляк взяли до уваги звіт міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради за 2014 рік та інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 роки за підсумками 2014 року, з якою присутніх ознайомив заступник міського голови Тарас Яковлев.

Також члени комісії підтримали проект рішення “Про розгляд Звернення депутатів Волинської обласної ради до сільських, селищних, міських голів та до депутатів місцевих рад Волинської області щодо першочергового забезпечення земельними ділянками військовослужбовців, які виконують або виконували завдання зі здійснення антитерористичної операції на сході України”, запропонований секретарем міської ради Сергієм Григоренком. Він зазначив, що як ніколи, актуальним є питання соціального захисту військовослужбовців з міста Луцька, які виконують або виконували завдання зі здійснення антитерористичної операції на сході України. Особливу увагу слід звернути на членів сімей луцьких військовослужбовців, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України, а також військовослужбовців з міста Луцька, які внаслідок участі у бойових діях в східних регіонах нашої держави отримали інвалідність 1-ої групи. Адже це ті люди, які поклали своє життя або здоров'я, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Крім того, існуючі межі міста Луцька не дозволяють, на превеликий жаль, забезпечити всіх охочих військовослужбовців з нашого міста земельними ділянками для індивідуального житлового будівництва, адже для цього було б потрібно понад 100 (сто) гектарів землі з відповідним цільовим призначенням. Тому, враховуючи з одного боку гостру нестачу земельних ділянок для житлового будівництва у Луцьку, а з другого боку, вразливість згаданих категорій військовослужбовців та членів їх сімей, пропонуємо надати перевагу при виділенні вільних земельних ділянок саме їм”.

Доповідач вважає, що першочергове забезпечення вільними земельними ділянками для індивідуального житлового будівництва сімей луцьких військовослужбовців, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України, а також військовослужбовців з міста Луцька, які внаслідок участі у бойових діях в східних регіонах нашої держави отримали інвалідність 1-ої групи. Це - гідна оцінка подвигу цих людей з боку територіальної громади міста Луцька та Луцької міської ради як її представницького органу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Персональні стипендії ...
Наступна новина: На Вінниччині міліція ...

КОМЕНТАРІ