Волинська область: рятувальники провели навчання з питань цивільного захисту та пожежної безпеки у навчальному закладі Камінь-Каширського району

Волинська область: рятувальники провели навчання з питань цивільного захисту та пожежної безпеки у навчальному закладі Камінь-Каширського району

20.02.15 11:39 0 646
18 лютого у актовому залі навчально-виховного комплексу №2 міста Камінь-Каширський відбулись навчання з питань цивільного захисту, що організовані місцевим районним відділом Управління ДСНС України області. У тренінгу взяли участь: керівництво навчального закладу, працівники відділу освіти Камінь-Каширської РДА. Метою заходу було ознайомлення працівників школи та їх вихованців із основними правилами поведінки в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.

Учасники навчання ознайомились з правилами дій при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, відпрацювали порядок евакуації до укриття – пристосованої споруди (підвального приміщення).

Працівники райвідділу ДСНС розповіли присутнім про особливості виникнення надзвичайних ситуацій та організацію діяльності працівників освіти у таких випадках.

Доповідачі навчили присутніх правил надання само- і взаємодопомоги при аваріях та надзвичайних ситуаціях, роз’яснили місця розташування захисних споруд у різних частинах міста та населених пунктах району.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі борці з ...
Наступна новина: У Тернополі відкрили ...

КОМЕНТАРІ