ДТП на Волині: одна людина загинула,двоє - травмовані

ДТП на Волині: одна людина загинула,двоє - травмовані

20.02.15 15:29 0 883
Три автопригоди із потерпілими зафіксовано на території області.

17 лютого близько 22- години в смт Колки 37-річний житель села Велика Яблунька, керуючи автомобілем «Форд Транзит», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження, не госпіталізувався.

Дорожньо-транспортна пригода завершилася фатально для жителя села Заріччя Володимир-Волинського району. 16 лютого близько 4:00 години поблизу с. Заріччя 45-річний житель міста Нововолинськ скоїв наїзд на 70-річного пішохода, який переходив проїзну частину дороги у непризначеному місці. У результаті ДТП пішохід загинув на місці пригоди.

Аварія, в якій постраждав велосипедист, зафіксована у Ковелі. 16 лютого близько 7:00 в приймальне відділення Ковельської ЦРЛ із тілесними ушкодженнями звернувся 30-річний місцевий житель. Зі слів потерпілого, цього дня близько 5:30 у Ковелі по вулиці Варшавській під час руху велосипедом його збив автомобіль, який рухався в попутному напрямку. Марка та особа водія наразі встановлюються. Після огляду лікарями та надання медичної допомоги водія відпустили додому.

За фактами ДТП ведеться досудове слідство.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: хустські ...
Наступна новина: На Вінничині ДСО збільшує ...

КОМЕНТАРІ