На Житомирщині зв'язківці відзначили міліціонерів за ефективну співпрацю

На Житомирщині зв'язківці відзначили міліціонерів за ефективну співпрацю

20.02.15 08:06 0 579
Міліціонери та зв'язківці підвели підсумки спільної роботи за минулий рік та визначилися із подальшими завданнями. Ефективність діяльності правоохоронців керівництво «Укртелекому» відзначило спеціальними грамотами.

Вже традиційними стали спільні наради за участі працівників міліції області та представників ПАТ «Укртелеком», на яких розглядаються нагальні питання захисту майна підприємства від крадіжок і умисних пошкоджень. Днями в обласному центрі в приміщенні Товариства відбулася чергова така зустріч, присвячена аналізу результатів діяльності за минулий рік. Участь у ній взяли керівники та окремі працівники підприємства, а також представники Управління МВС України в області.

Розпочалася нарада з детального обговорення проведених заходів із попередження злочинних посягань на майно електрозв'язку, вивчення причин та умов, що їм сприяють. Як було відзначено, вчинені з початку 2014 року злочини в переважній більшості були скоєні з повітряних ліній зв'язку, які є найбільш незахищеними від крадіжок і не перебували під сигналізацією.

Як зауважили у своїх доповідях менеджер з регіональної безпеки Ігор Витвіцький та старший спеціаліст з регіональної безпеки Житомирської філії ПАТ «Укртелеком» Руслан Антоненко, упродовж минулого року фіксувалося незначне збільшення кількості крадіжок телефонних кабелів. Проте тісна взаємодія з підрозділами органів внутрішніх справ області дозволила вчасно їх виявляти та запобігати вчиненню нових протиправних діянь. У попередженні злочинних посягань на відповідні об'єкти електрозв'язку виправдовує себе встановлення засобів охоронної сигналізації та технічне укріплення лінійно-кабельних споруд. Важливими складовими у профілактиці крадіжок телефонних ліній зв'язку є боротьба з нелегальними пунктами прийому металобрухту.

– Минулого року працівники міліції області затримали 21 особу, причетну до вчинення понад трьох десятків крадіжок кабелів. Нині усі вони притягнуті до кримінальної відповідальності, - повідомив начальник управління карного розшуку УМВС Житомирщини Віктор Бугира.

Зв'язківці відзначили оперативну та ефективну роботу бійців Державної служби охорони, працівників оперативних служб міськрайвідділів, які брали участь у безпосередньому затриманні зловмисників. За плідну співпрацю директор Житомирської філії ПАТ «Укртелеком» Олег Балабан вручив правоохоронцям подяки та грамоти.

А за результатами наради підготовлено спільне рішення, змістом якого стало планування та поступове впровадження нових форм співпраці з міліцією щодо заходів попередження зловмисних посягань на майно Товариства.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У музеї УКУ на виставці ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ