Закарпатський міліціонер не спокусився на 200 доларів хабаря

Закарпатський міліціонер не спокусився на 200 доларів хабаря

20.02.15 16:02 0 647
За вирішення питання щодо повернення гладкоцівкової рушниці двоє осіб намагалися дати інспектору дозвільної системи Рахівського райвідділу міліції хабар у розмірі 200 доларів США.

В січні ц.р. рахівські правоохоронці виявили факт незаконного полювання в селі Богдан. В результаті чого слідчим було розпочато кримінальне провадження та вилучено гладкоцівкову мисливську рушницю.

близько полудня двоє мешканців Богдана намагалися «замнути» справу, давши хабар інспекторові дозвільної системи Рахівського райвідділу міліції. Грошові кошти в сумі 200 доларів США, які вони намагались дати правоохоронцю в його службовому кабінеті, вилучено. Хабародавців було спіймано на гарячому.

- Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу стосовно даних осіб та щодо порушення кримінального провадження за ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України ( Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), - повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт.

Дана стаття передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років із спеціальною конфіскацією.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сертификаты на день ...
Наступна новина: Дільничні міліціонери ...

КОМЕНТАРІ