В Закарпатській області перечинські вогнеборці під час пожежі врятували житловий будинок,літню кухню та свійських тварин

В Закарпатській області перечинські вогнеборці під час пожежі врятували житловий будинок,літню кухню та свійських тварин

20.02.15 09:35 0 632
18 лютого в м. Перечин на вул. Маяковського сталася пожежа у господарській будівлі приватного дворогосподарства. Загорання даху будівлі помітила власниця обійстя й о 14:16 зателефонувала до служби порятунку «101».

Для ліквідації загорання задіяли вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Насамперед бійці ДСНС вивели із палаючої господарської будівлі курей і свиней, аби ті не загинули у вогні. Далі пожежники локалізували загорання й о 16:05 – повністю загасили полум’я. Своїми діями вогнеборці врятували від знищення житловий будинок, розташований впритул до осередку пожежі, а також сусідню будівлю літньої кухні.

Імовірно, до загорання призвело порушення правил експлуатації пічного опалення. Внаслідок пожежі вогонь знищив 50 кв. м. покрівлі споруди, 10 кв. м. дерев’яного перекриття та пошкодив речі домашнього вжитку. Завдані збитки встановлюються.

У ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Где лучше одолжить деньги
Наступна новина: Мешканці Жовківського ...

КОМЕНТАРІ