На Закарпатті суд виніс вирок відносно утримувача наркопритону

На Закарпатті суд виніс вирок відносно утримувача наркопритону

20.02.15 10:11 0 617
За вироком Берегівського районного суду Закарпатської області до чотирьох років позбавлення волі з призначенням іспитового терміну засуджено 26-річного жителя м.Берегово. Молодий чоловік опинився на лаві підсудних за надання свого помешкання для незаконного виготовлення та вживання наркотичних засобів.

Весною минулого року 26-річний житель міста Берегово надав свій будинок двом приятелям для виготовлення та вживання наркотичних засобів. Більше того, він сам надав товаришам інгредієнти для наркотичного зілля.

Власноруч виготовлений наркотичний засіб кодеїн чоловіки, в тому числі і господар будинку, хотіли вжити шляхом внутрішньовенної ін'єкції. Однак не встигли, бо їм завадили берегівські правоохоронці…

Господаря будинку правоохоронці затримали, йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.317 ч.1 Кримінального кодексу України (Надання приміщення для незаконного вживання та виробництва наркотичних засобів).

Кримінальне провадження, після проведення ряду слідчих дій, слідчий Берегівського райвідділу міліції Валерій Безрученко скерував до суду.

Суд, вивчивши матеріали справи, заслухавши пояснення підозрюваного, який свою вину визнав повністю, у скоєному розкаявся, виніс вирок - чотири роки позбавлення волі з призначенням іспитового терміну на один рік шість місяців.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ