В Закарпатській області мукачівського грабіжника засуджено на чотири роки

В Закарпатській області мукачівського грабіжника засуджено на чотири роки

20.02.15 13:17 0 630
Зловмисник під приводом здійснити дзвінок скоїв грабіж двох дорогих “мобілок” від неповнолітніх.

У квітні минулого року до Мукачівського міськвідділу міліції зателефонувала жінка та розповіла правоохоронцям, що кілька хвилин тому її сина пограбували. На вулиці до нього підійшов старший хлопець та попросив мобільний телефон, аби передзвонити. Хлопчина не вагаючись віддав свій сотовий, але тільки-но зловмисник отримав бажане, одразу ж втік.

З подібною заявою до правоохоронців на наступний день звернувся ще один мукачівець та повідомив, що в його сина під приводом здійснити дзвінок незнайомий хлопчина викрав мобільний вартістю чотири тисячі гривень.

- Потерпілі досить чітко описали зловмисника, розповіли як той виглядав та у що був вдягнутий, - розповідає старший оперуповноважений карного розшуку Іван Кохан. - Це й допомогло нам вже через кілька годин встановити особу підозрюваного. Ним виявився 19-річний мукачівець, який зізнався у скоєному. Підозрюваний не славився гарною репутацією. Незважаючи на доволі молодий вік, мукачівець вже мав проблеми з законом. Хлопчина раніше був судимий за майновий злочин. Проте, враховуючи його вік, сімейні обставини та можливість виправлення, суд був гуманний до хлопця – його звільнили від відбування покарання з випробуванням з іспитовим терміном на два роки. Та ставати на шлях виправлення, як бачимо, мукачівець не поспішав.

Цього разу хлопець проведе за ґратами чотири роки та три місяці, адже новий злочин він вчинив в період випробувального терміну. Вироком Мукачівського міськрайонного суду мукачівця визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене повторно).

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі розпочали ...
Наступна новина: Хмельниччина: «Прекрасне ...

КОМЕНТАРІ