В Ужгороді планують провесті масову приватизацію комунальної власности

В Ужгороді планують провесті масову приватизацію комунальної власности

20.02.15 12:42 0 669
19 лютого 2015 року ужгородські активісти пікетували сесію міської ради у зв'язку з винесенням на розгляд депутатів питань масової приватизації комунальних підприємств міста.

На черговій сесії Ужгородської міської ради депутати розглянули питання приватизації багатьох стратегічно важливих для міста комунальних підприємств та приміщень, що нині є власністю громади міста Ужгород. "Поведінка міської влади та більшості депутатів нагадує поведінку "деенерівців", які після бою крадуть речі загиблих. Цинічності місцевих чиновників немає меж, вони, користаючись часом, коли звичайні люди зайняті війною й допомогою фронту, просто масово розділяють власність громади", – прокоментував очільник Ужгородської "Свободи" Томаш Лелекач.

На жаль, люди нині загнані у глухий кут нав'язаним нинішньою владою ярмом "рука Москви", яке вони застосовую, як захист від усіх, хто протистоїть їх злочинним діям.

"Ми ж, своєю чергою, заявляємо, що не збираємось стояти осторонь і спостерігати, як влада разом із місцевими бізнесменами обдирають наше місто. Позиція ВО "Свобода" завше була категоричною у питаннях "прихватизації" важливих для громади об'єктів, а оскільки до місцевої та обласної прокуратури довіри нема, ми будемо звертатись до Генеральної прокуратури України", – додає Томаш Лелекач.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Традиційну страву ...

КОМЕНТАРІ