Вбивцю 69-річного дідуся хмельницькі правоохоронці затримали «за гарячими слідами»

Вбивцю 69-річного дідуся хмельницькі правоохоронці затримали «за гарячими слідами»

20.02.15 11:36 0 639
Чоловік спочатку заперечував свою причетність до скоєного, але його слідів на місці злочину було більш, ніж достатньо, в тому числі і на знарядді вбивства.

Між 76-річною власницею квартири, де сталося вбивство, та 69-річним потерпілим були ніжні та турботливі стосунки. Рятуючись від самотності, пенсіонери зійшлися після втрати своїх других половинок.

І от коли у бабусі зламався телевізор, її «кавалер» одразу ж знайшов майстра, який погодився подивитися до техніки. Чоловіки прийшли ввечері і взялися до справи. Як годиться, майстрові накрили стола. Не обійшлося без горілки. Під час застілля між пенсіонерами виник конфлікт, в ході якого гість взяв спорожнілу пляшку від горілки і кілька разів вдарив опонента по голові. Власниця квартири намагалася розборонити чоловіків, але дісталось і їй.

Проте зловмисник на цьому не зупинився — схопив зі столу ніж і вдарив ледь притомного пенсіонера в живіт. В результаті удару була пошкоджена аорта, тож потерпілий помер на місті.

Після скоєного душогуб зник з місця події. Власниця квартири тим часом викликала «швидку» та працівників міліції. Підозрюваного затримали за «гарячими слідами» у нього вдома. Чоловік, звісно ж, спочатку заперечував свою причетність до скоєного, але його слідів на місці злочину було більш, ніж достатньо, в тому числі і на знарядді вбивства.

Наразі зловмисник перебуває під вартою. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінницькі борці з ...

КОМЕНТАРІ