Івано-Франківськ: міська рада вирішила проблему мешканців,які постраждали від ПП «Екватор-ІФ»

Івано-Франківськ: міська рада вирішила проблему мешканців,які постраждали від ПП «Екватор-ІФ»

20.02.15 13:44 0 642
Депутати міської ради надали дозвіл на відключення від централізованого опалення та звільнили від сплати нарахованого боргу за теплопостачання

на пленарному засіданні Івано-Франківської міської ради мешканці, які постраждали від шахрайських дій, черговий раз звернулися до депутатів міської ради по допомогу.

Фактично на сьогоднішній день мешканці потрапили в глухий кут.

Обмануті шахраями, які виманили у них значні кошти, мешканці ще й боргують МКП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» за центральне теплопостачання.

Таким чином постраждалі просять депутатів надати їм дозвіл на відключення від центрального теплопостачання та списання нарахованих боргів.

Депутати тривалий час обговорювали це питання. Фактично своїми шахрайськими діями ПП «Екватор-ІФ» завдав значних збитків не лише ошуканим мешканцям, але й комунальному підприємству. Наразі прокуратурою міста триває розслідування з даного питання, а керівника ПП «Екватор-ІФ» оголошено в розшук.

Міські обранці стали на бік постраждалих мешканців та надали їм дозвіл на відключення від централізованого опалення. Також депутати вирішили погодити у проханні щодо списання уже нарахованих боргів «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ