Вкрадені Януковичем кошти повинні бути повернені українцям

Вкрадені Януковичем кошти повинні бути повернені українцям

20.02.15 15:19 0 846
Значна кількість міст, сіл на Сході України перебуває в аварійному стані та потребує відновлення інфраструктури, а тому необхідно якомого швидше повернути кошти викрадені Януковичем

у зв'язку із відкритою агресією Росії, більше мільйона наших співвітчизників на Сході України залишаються без житла, роботи, втікають з своєї малої Батьківщини, рятуючи життя собі та рідним. У ході бойових дій зруйновані будинки та дороги.

Зважаючи на те, що арештовано великі суми коштів Януковича, Пшонки, Азарова, Захарченка та інших колишніх посадовців, у своєму зверненні міський голова Івано-Франківська пропонує повернути незаконно нажиті й привласнені гроші народові.

Відповідно до кількості населення слід розприділити кошти та інвестувати у вирішення проблем міст України, а саме вкласти у розвиток інфраструктурних проектів (ремонт доріг, закладів освіти, медицини, культури тощо).

Дане звернення було одноголосно підтримане депутатами Івано-Франківської міської ради та буде надіслано Президенту України, Прем'єр-Міністру, голові ВРУ та Міністру фінансів України.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2015 році Тернопіль ...
Наступна новина: Закарпаття: хустські ...

КОМЕНТАРІ