На Львівщині тривають уроки безпеки для школярів: правоохоронці нагадують малечі,як правильно поводитися на дорозі

На Львівщині тривають уроки безпеки для школярів: правоохоронці нагадують малечі,як правильно поводитися на дорозі

20.02.15 13:26 0 671
У Львівській області працівники Державтоінспекції продовжують навчати школярів правилам безпеки на дорозі. Правоохоронці спілкуються, насамперед, із учнями молодших класів, адже дітки такого віку найчастіше потрапляють у дорожньо-транспортні пригоди.

Інспектори ДАІ розповідають малечі, як слід поводитися на вулиці, вчать правильно діяти у складних дорожній ситуаціях.

Учора міліціонери завітали до двох шкіл у Кам'янка-Бузькому районі та провели уроки безпеки для понад двох сотень дітлахів. Малята із цікавістю слухали настанови правоохоронців, ділилися власними враженнями та думками.

Працівники ДАІ розказали школярикам, що, як правило, у прикрі ситуації на дорозі потрапляють дітки-пішоходи, тож потрібно завжди бути уважними й обережними на вулиці, дотримуватися правил безпеки.

Правоохоронці також пояснили дітям, чому вкрай важливо, аби на куртці чи шкільному портфелику бути світловідбиваючі елементи. «Такі «світлячки» допомагають бути помітними на дорозі у вечірній час!», - наголосили працівники ДАІ.

Усі школярики отримали від правоохоронців корисні «шпаргалки» із Правилами дорожнього руху, які діти одразу ж наклеїли у свої щоденники.

Про безпеку малечі подбали і партнери акції. Вони подарували учням світлоповертаючі наліпки для шкільних ранців – яскраві «зірочки» та «валентинки».

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ