У Львівській області червоноградські правоохоронці викрили двох раніше судимих місцевих мешканців,які на вулиці обікрали пенсіонера

У Львівській області червоноградські правоохоронці викрили двох раніше судимих місцевих мешканців,які на вулиці обікрали пенсіонера

20.02.15 15:48 0 631
Зловмисники викрали у чоловік банківську картку з якої у подальшому зняли 7 тисяч гривень. Гроші вони витратили на придбання наркотичних засобів.

До Червоноградського міського відділу міліції, 13 лютого, із заявою про крадіжку звернувся 64-річний місцевий мешканець, котрий повідомив про те, що на одній з вулиць міста, з кишені його куртки, викрали банківську картку з якої пізніше зняли 7 тисяч гривень.

Працівники слідчого відділення спільно з дільничними інспекторами міліції Червоноградського МВ встановили, що до скоєння крадіжки причетні 30-річний та 32-річний місцеві мешканці.

«Зловмисники вже неодноразово притягалися до кримінальної відповідальності. Вони зізналися у скоєному та повідомили, що викрадені гроші витратили на купівлю наркотичних засобів», - розповів слідчий слідчого відділення Червоноградського МВ старший лейтенант міліції Андрій Муха.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України та за ч.1 ст.357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) КК України.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: «Запорукою ...
Наступна новина: Державтоінспекція в ...

КОМЕНТАРІ