У Львівській області у обласному управлінні міліції поговорили про важливість професійного спілкування

У Львівській області у обласному управлінні міліції поговорили про важливість професійного спілкування

20.02.15 10:21 0 607
Комунікація або ж спілкування – це те, без чого не може обійтись жодна людина у звичний для неї день свого життя. Дуже важливим є вміння його правильно використовувати. Тож, як забезпечити ефективність спілкування, як руйнувати психологічні бар'єри на шляху до вербального обніму інформації?

На ці та інші не менш важливі питання працівники підрозділів кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області змогли отримати відповіді. Своїм досвідом, теоретичними і практичними порадами ділилась доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, кандидат психологічних наук, підполковник міліції Наталія Пряхіна.

Темою зустрічі стало «Спілкування працівників міліції з різними категоріями громадян». Питання, які порушила доцент, є надзвичайно актуальними у будь-який час, адже мова йшла про психологічні особливості професійного спілкування працівників міліції, прийоми ефективного спілкування, поняття комунікативної компетентності та психологічних бар'єрів у професійному спілкуванні, методи їх усунення, розвиток навиків професійної комунікації. Окрім того викладач розповіла про вербальні і невербальні прийоми, порадила бути більш відкритими та частіше посміхатись.

Спілкування – це мистецтво, майстерністю якого може оволодіти кожен. Достатньо лиш запастись терпінням, наполегливістю і, звісно, мати бажання вчитись.

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПриватБанк збільшив ...
Наступна новина: У Луцьку відбудуться заходи ...

КОМЕНТАРІ