В Чернігівській області рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед студентської молоді Національного технологічного університету

В Чернігівській області рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед студентської молоді Національного технологічного університету

20.02.15 14:29 0 699
18-19 лютого у Чернігові співробітники обласного Управління ДСНС та організації Товариства Червоного хреста України провели профілактично-роз’яснювальні заняття з питань цивільного захисту серед студентської молоді Національного технологічного університету та його структурного підрозділу - навчально-наукового інституту права і соціальних технологій. До проведення профілактичної роботи долучились сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

У лекційних аудиторіях фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій ознайомили студентів та педагогічний колектив із заходами безпеки у разі виникнення надзвичайних ситуацій в умовах терористичної та військової загрози, діями за сигналами оповіщення. Піротехніки Аварійно-рятувального загону наочно продемонстрували макети вибухонебезпечних предметів та довели вимоги безпеки у разі виявлення таких, або невідомих предметів. В свою чергу представник обласної організації Товариства Червоного хреста України ознайомила присутніх із методами надання першої медичної допомоги постраждалим.

Одним з головних запитань, які виникали в ході спілкування, розташування захисних споруд у місті та області. Фахівцями було наголошено, що всю необхідну інформацію можна отримати на офіційному сайті, а також звернувшись чи зателефонувавши і любий час доби до консультаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області. На завершення, студенти переглянули тематичні відеоролики з питань цивільного захисту.

Керівництвом Національного технологічного університету було відмічено, що такі заходи вкрай потрібні, аби молодь змогла усвідомити можливі наслідки надзвичайних ситуацій, в тому числі і військового характеру та була готова до любих проявів терористичної загрози.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ