У Рівненській області ДСО збільшує кількість кнопок термінового виклику міліції

У Рівненській області ДСО збільшує кількість кнопок термінового виклику міліції

20.02.15 11:24 0 606
Департамент Державної служби охорони здійснює заходи щодо збільшення кількості систем термінового виклику міліції у громадських місцях, що підключені до пультів централізованого спостереження ДСО. Завдяки цьому приладу, як відомо, цілодобово можна терміново викликати групу затримання, яка прибуває на місце виклику за лічені хвилини.

- Для оперативного реагування на злочини і правопорушення, підтримання необхідного рівня громадського порядку й безпеки підрозділами Державної служби охорони станом на початок лютого 2015 року в громадських місцях встановлено 6522 системи термінового виклику міліції, - говорить заступник начальника управління технічної служби Департаменту ДСО при МВС України Сергій Кіфорук. – 3232 кнопки встановлено на об'єктах торгівлі, 495 – у розважальних закладах, 1363 – на підприємствах та установах, 257 – безпосередньо на вулицях (на зупинках громадського транспорту) та 1175 – на інших об'єктах.

Найбільша кількість КТС встановлена у Харківській області – 744, у Києві – 739, в Одеській області – 738, у Львівській області – 448 та в Кіровоградській області – 439.

Відомо, що найкращих результатів щодо збільшення кількості КТС було досягнуто підрозділами ДСО Києва, Кіровоградської, Львівської, Закарпатської та Миколаївської областей.

На думку т.в.о. начальника Департаменту ДСО при МВС України генерал-майора міліції Сергія Будника, дуже важливо знати про кнопку «Тривожний виклик міліції», яка може знаходитися у банках, аптеках, кіосках, які перебувають під охороною ДСО, а також в жилих будинках та у громадських місцях. Кожна людина, якій необхідна допомога працівників міліції, може скористатись нею. Наразі ведеться активна робота щодо збільшення таких систем термінового виклику міліції у громадських місцях.

- Більшість об'єктів, які охороняє Державна служба охорони, оснащені «кнопкою тривожного виклику міліції». Завдяки цьому приладу, у разі необхідності, цілодобово можна терміново викликати групу затримання, яка прибуває на місце виклику за лічені хвилини, – зауважив очільник Департаменту. – необхідно збільшувати кількість таких кнопок, адже ми бачимо результат роботи та допомогу кожній людині, якій довелось нею скористатись.

Державна служби охорони нагадує, що, користуючись будь-якими послугами ДСО, ви забезпечите себе надійною та професійною охороною.

Прес-служба Департаменту

Державної служби охорони

при МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті триває ...
Наступна новина: Вбивцю 69-річного дідуся ...

КОМЕНТАРІ