Двох львів'ян,які вчинили розбійний напад на мешканця Тернопільщини,засуджено до 6 та 8 років в'язниці

Двох львів'ян,які вчинили розбійний напад на мешканця Тернопільщини,засуджено до 6 та 8 років в'язниці

20.02.15 14:49 0 637
Вирок суду вислухали двоє мешканців Львівщини за вчинення зухвалого розбійного нападу на пенсіонера із Монастириського району Тернопільської області.

Подія трапилася торік у вересні. Як було встановлено під час досудового розслідування, львів'яни спланували злочин заздалегідь. З метою наживи приїхали до одного з сіл Монастирищини. Дочекавшись, коли господар вийде з будинку, накинулися на нього та почали щосили наносити удари палицею.

Свідком події стала донька потерпілого. Зловмисники почали вимагати у неї гроші, погрожуючи пістолетом. Проте жінці вдалося вирватися й вона почала кликати на допомогу. Злякавшись зайвого шуму, лиходії втекли так і не отримавши бажаного.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, затримали нападників, коли ті вже планували їхати рейсовим автобусом до Львова.

При огляді міліціонери вилучили у розбійників клейку стрічку, якою, найімовірніше, ті планували зв'язати своїх жертв, пневматичний пістолет, маски та інші знаряддя злочину.

Відносно підозрюваних було розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій.

Днями львів'яни вислухали вирок суду. Одного з обвинувачених позбавили волі на 8 років. Його спільника засудили до 6 років в'язниці з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Закарпаття: на Мукачівщині ...

КОМЕНТАРІ