У Львівській області проведуть акцію до Дня рідної мови

У Львівській області проведуть акцію до Дня рідної мови

21.02.15 12:58 0 643
Управління молоді та спорту Львівської ОДА запрошує взяти участь в обласній акції до Дня рідної мови під лейтмотивом «У рідній мові – сила народу».

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА

21 лютого світ відзначає Міжнародний день рідної мови, проголошений на Генеральній конференції ЮНЕСКО 17 листопада 1999 року. ЮНЕСКО виступило за зближення культур і їх активну взаємодію, зокрема, в мовних питаннях, оскільки саме мови вважаються важливим інструментом розвитку духовної спадщини планети.

В рамках святкування Дня рідної мови Управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації запрошують до участі в акції «У рідній мові – сила народу».

Метою заходу є закликати молодь Львівщини розвивати й спілкуватися українською мовою, привернути увагу до проблем мовної культури українців.

Для участі в акції представникам молодіжних організацій та молодіжним лідерам потрібно зібрати молодь свого міста, селища чи села, обрати мотивуючий заклик з творчих доробків українських авторів, зробити фото-послання та надіслати його до 22 лютого 2015 року на електронну пошту в управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації molodpol@gmail.com

Підсумки акції будуть висвітлені у соцмережах та засобах масової інформації Львівщини.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ