З’явився сайт «Львів – місто літератури» з інтерактивною мапою бібліотек

З’явився сайт «Львів – місто літератури» з інтерактивною мапою бібліотек

21.02.15 11:04 0 622
З'явився сайт «Львів – місто літератури», який покликаний стати платформою для обміну інформації про книговидавничі новини та збору літературних ініціатив.

Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначають організатори – ГО «Форум видавців», сайт також є важливим елементом до отримання містом офіційного статусу «Львів – місто літератури ЮНЕСКО» і входження міста до мережі Creative cities.

«Спеціально для сайту була розроблена інтерактивна мапа львівських бібліотек. На сайті викладено унікальне дослідження письменника та літературознавця Івана Лучука, у якому він розповідає про історію розвитку львівського письменництва і книговидання. У розділі «Історія і постаті» міститься інформація про осіб і творчі групи, котрі долучилися до становлення літературних надбань Львова», – говорять організатори.

Зауважимо, що сайт «Львів – місто літератури» двомовний. Меню і публікації англійською дозволять туристам орієнтуватися у літературних маршрутах, що викладені на веб-сторінці. Зокрема, на сайті можна буде прослідкувати за літературними подіями Львова, ознайомитися із місцевими видавництвами, книгарнями та культурними виданнями.

Сайт постійно наповнюватиметься пізнавальними статтями та актуальними новинами про літературну сферу Львова.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: На Вінничині з початку року ...

КОМЕНТАРІ